Gastenboek

(*) Verplichte velden
stefanos :
Maandag, 19 Februari 2024, 19:13
Ik ben heel defrieden met jullie, Da is so en artige en freundliche Masseurin. Ik ben definitiv Fach here.
Niels :
Maandag, 1 Januari 2024, 18:45
Geweldige massage. Voelen alles goed aan en weten precies wat ze doen dat merk je aan alles. Ook correcte uitleg en beantwoorden van vragen. Bovendien sfeervolle ambiance en verwarmde ruime massagetafel. Ik kom graag regelmatig terug, met of zonder duidelijke lichamelijke klachten.
Joost :
Zaterdag, 14 Oktober 2023, 17:14
Ik had veel spanning in rug en schouders. Na de massage voelde ik me veel meer ontspannen. Het was een fijne ervaring. Heb mn voorgenomen vaker te gaan!
Jaap :
Vrijdag, 13 Oktober 2023, 13:18
Een geweldige Thaise massage (ook met olie als je wilt) met een therapeutisch effect. Het helpt mij tegen serieuze pijnklachten en het vastzitten van armen, nek en schouders. Het is een stevige massage maar je kunt gewoon aangeven hoe stevig je wilt. Lang naar gezocht, nu het perfecte adres gevonden bij Baan Niyom. Groet, jaap
Bart :
Maandag, 10 Juli 2023, 16:58
Hallo, ik had veel pijn.
En die is zojuist helemaal weg gegaan; de Eigenaresse maakte de armen, spieren, schouders en nek soepel. Het was netjes.Dank u wel. Ik kom graag terug.
Anastasia :
Woensdag, 28 Juni 2023, 12:35
This massage was thorough and knowing and perfect for what I needed rebalancing in my neck and lower back. I could feel the difference halfway through and at the end I wonder why I waited this long when Thai massage works so well! Will definitely be back to Baan Niyom.
Madi :
Vrijdag, 24 Februari 2023, 17:48
Heerlijke massage! Ik kom zeker terug.
Els :
Maandag, 13 Februari 2023, 12:29
Ik vandaag voor de tweede keer genoten van een geweldige diepe massage, de pijn die je normaal niet zomaar voelt komt daardoor naar boven. Ik ben erg blij met jullie. En keer door moeder en andere keer door de dochter gemasseerd, allebei een eigen goede manier van masseren. Ook heel vriendelijk en laagdrempelig. Het kopje thee was ook fijn als afsluiter. Het geld zeker waard. Zeker nog een keer en mijn man ook.
Moko :
Donderdag, 12 Augustus 2021, 13:01
Ik heb voor het eerste keer een 90 min. therapeutische massage gehad door Ta en het heeft mij ontzettend geholpen voor mijn langduurige pijn klachten op mijn spieren.

Al eerder verschillende keer thais massage gehad maar nog nooit zo'n grondige massage gehad. Hier kun je een ECHTE Thais massage krijgen.

Ik kom hier zzeker terug en bedank voor jouw zeer professionele behandeling Ta!
Mark :
Dinsdag, 16 Maart 2021, 17:43
Een echte massage, door mensen die er voor hebben geleerd.
Speciaal hier naar toe, omdat het zo goed is, en zo efficint en professioneel.

Als je echt een probleem hebt in lijf dan hier naar toe!!!

Ik raad het van harte aan!

Mark
Erica :
Zaterdag, 23 Maart 2019, 16:05
Heerlijk gemasseerd door Su. Als herboren! Heel erg bedankt.
Cees :
Zondag, 19 Augustus 2018, 12:30
Thaise massage,iets wat elke sporter zou moeten doen om een goede balans te houden tussen spieren,lichaam en geest.
Heb een blessure opgelopen aan mijn schouder en kon links niet veel meer doen met sporten tot mijn grote ergernis!
Dankzij de kundige handen van de Thaise masseuse Tha ben ik na 3 sessies bij haar weer in staat te sporten zoals ik graag doe.
Het is soms even pijnlijk maar daarna voel je echt dat de spieren weer functioneren zoals ze moeten doen,...Geweldig!
Blijf hier zeker terug komen omdat het erg goed werkt voor mij.
ขอบคุณ มาก Tha
Maan :
Maandag, 23 Juli 2018, 14:23
Thaise massage, gewoon omdat het kan. Heerlijk maar intensief ook want er wordt geen spier met rust gelaten. Keurig en netjes en bovenal vriendelijk als altijd. Bedankt.
Roberto :
Vrijdag, 17 November 2017, 13:47
Fijne massage gehad hier. Lieve gastvrije mensen. Relaxte en schone ruimte. Zeer nette prijs. Aanrader.
Claudia :
Zaterdag, 7 Januari 2017, 16:32
Hele fijne goede massages! Ik ben nu een aantal keer geweest en iedere keer voel ik mij lichter als ik naar buiten loop. Helemaal losgemaakt en ontspannen. Ik heb zelf veel last van mijn schouder en mijn moeder haar rug zit vaak vast en als we zijn geweest, kunnen we er weer even tegenaan. Zeker een aanrader!
Jeroen :
Maandag, 2 Januari 2017, 14:34
Absolute the better Thai masage in Delft! Not only a pleasure for your sour muscles, but they will remove those painfull nodes with the thumb/ellbow pressure massage techniques Thai massage is known for.
A place I will return to for sure!
Guenter SHIVA :
Woensdag, 14 September 2016, 14:14
For sure it will sometimes hurt a little bit, but I can guarantee you will feel awesome after these massages. A 90 min massage is highly recommended!
Marc :
Donderdag, 7 Juli 2016, 21:55
Gister een stevige massage gehad van Joy. Ze weet precies de pijnlijke plekken te vinden en te behandelen. Ze is bovenal erg vriendelijk. Ik vroeg haar hoe lang ze ervoor had geleerd en dat was 5 jaar. Jammer dat het niet vergoed wordt.
Marc :
Zaterdag, 2 Juli 2016, 11:03
Ik ben al jaren klant bij Baan Niyom. Ik was een tijdje niet meer geweest en toen merkte ik dat haar vaardigheden en kennis enorm is toegenomen. Bij mijn heup drukte ze een punt was zo pijnlijk maar daarna voelde ik me heel goed, binnenkort weer afspreken. dit is iets wat je regelmatig moet doen. Vraag naar Ta, geloof dat ze zo heet.
Marc
Alfred :
Maandag, 16 Mei 2016, 16:12
Ik kom nu al bijna een jaar bij Baan Niyom en het wordt tijd om een positief bericht te plaatsen op de website. Iedere keer is het weer geweldig om hier behandeld te worden. Vriendelijke mensen en klachten voel je meestal al snel minder worden.
Van de rugklachten die ik nog wel eens had is geen sprake meer.
Een bijzondere en ontspannende ervaring, je moet wel tegen een wat harde massage kunnen maar het resultaat daarna is dan ook zeker de moeite waard.
Cor :
Donderdag, 5 Mei 2016, 14:23
Hierbij wil ik een berichtje achterlaten en een compliment maken voor goede therapeutische massage die Ta heft gegeven.

Ik had ontzettende last van vastzittende spieren in mijn onderrug en nek en had daar veel last van. Ta heeft middels een goede harde massage de knoppen weggewerkt en de pijn werd na afloop al een stuk minder en ik verwacht dat na paar behandelingen e.e.a weer goed is.

Ik kom op zeker weer terug en kan dit wellness massageteam dan ook aan andere mensen aanraden

met vriendelijke groet
Cor
Marieke :
Zondag, 22 November 2015, 20:20
Ik ben acht maanden zwanger en dacht daarom dat het bij een voetmassage zou blijven. Maar ik heb een volledige Thaise massage gehad en voelde me daarna heerlijk soepel en ontspannen. Ik kom zeker terug!
Mary :
Maandag, 9 November 2015, 18:59
On Saturday I had my first visit to your place for Thai massage, as 2 colleagues had recommended your place as the best Thai massage in town. And they were right!!
I had back and neck pains but now I feel much better, even from the first time.
Also, everyone was really nice and friendly and from the beginning you feel relaxed.
Very glad that I came and for sure I will again in the future.
Guido :
Woensdag, 28 Oktober 2015, 19:50
Wat een super massage! Had veel klachten vooral in mn nek en schouders, door de stevige massage is alles nu een stuk losser! Zeer vriendelijke mensen, zeer aan te raden....
Lars :
Dinsdag, 31 Maart 2015, 21:29
Excellent massage and very kind staff.
Martin :
Zaterdag, 24 Januari 2015, 19:16
Altijd een fijne ontvangst, na de massage thee, koffie of water en de massages zelf zijn heel goed en ontspannend. Suderat (of Bea :)) en Tik: hartelijk bedankt! / Thanks a lot.
Erik Beurskens :
Zaterdag, 29 November 2014, 14:08
Een bezoek aan Baan Niyom is echt een goede manier om tot rust te komen. Het respectvolle personeel neemt ruim de tijd en doet hun werk vakkundig en met zeer veel liefde en dat voel je...Toegegeven, de drukpunten-massage kan soms pijnlijk zijn (als je je grenzen aangeeft gaan ze daar overigens zeer goed mee om, niets wordt geforceerd), maar na afloop en zeker de dagen erna voel ik me veel soepeler en echt ontspannen.

Ik heb last van chronische rugpijn met als gevolg overbelaste spieren. Sinds ik bij Baan Niyom kom heb ik veel minder pijn en zijn er zelfs dagen dat ik m'n rug niet eens voel. Als ik had geweten dat dit zo goed zou werken was ik al veel eerder een vaste klant geworden.

Ik kan dan ook niet anders zeggen dat iedereen met gestreste spieren het een keertje zou moeten proberen. Maar ook als je jezelf en/of vriend of vriendin gewoon een keertje wil verwennen is het zeker een aanrader!
Sue Lawrence :
Donderdag, 20 November 2014, 15:25
I was suffering from a very stiff neck from stress and sleeping badly. I couldn't move it left or right. After a 90 minute Thai massage, I was able to move it enough to ride my bike safely home. They do an amazing job and are respectful and kind. I felt I was in healing, helping hands and I highly recommend them.
Jenny Balatbat :
Woensdag, 16 Juli 2014, 15:40
A superb place to unwind all your stressed muscles from head to foot.
My husband and I went there last weekend to give it a try after a high recommendation from my Filipina colleague. We took only an hour each of Oil Massage and later on wished to had taken atleast 90mins (but we coudn't due to the parking arrangements).
The massage treatment combined with the smell of the oil was an absolute relaxing.
Will definitely come back again and take the next level.
Thanks Baan Niyom!! More success to your business.

els van den burg :
Donderdag, 22 Mei 2014, 10:48
Ik kwam met nek en arm klachten bij Baan Niyom terecht,ik moet zeggen dat was een hele ervaring in de positieve zin.
Ik werd er heel vriendelijk ontvangen en daarna volgde een zeer professionele behandeling maar wel pittig.
Nu na wat behandelingen verder gaat het een heel stuk beter met mij.
We zijn er nog niet maar we zijn op de goede weg!

Bedankt Baan NiYom, een tevreden klant.
Corinne :
Zondag, 13 April 2014, 16:37
Afgelopen week voor het eerst bij Baan Niyom geweest. Ik heb een geweldige massage gehad. Een goede, professionele Thaise massage met kruidenstempel. Ik voelde me geweldig daarna en hebt geslapen als een os. Ik ga de volgende week weer!
Claudi :
Vrijdag, 7 Maart 2014, 14:18
Vandaag voor het eerst bij Baan Niyom geweest. Ik heb een heerlijke traditionele massage met olie gehad van Chittra, alle pijnlijke spieren zijn aan bod geweest en ook spieren waarvan je geen benul hebt dat je ze hebt ;-)
Ik had al zeer goede ervaringen hier gelezen in het gastenboek en die zijn zeker waar!
Warme en vriendelijke ontvangst in een leuke nette kleine massagesalon in Delft.
Heb een heerlijke ontspannende massage gehad en wacht nu op de spierpijn want die zal ik zeker gaan hebben want ze heeft alles goed aangepakt maar dat geeft niet.
Vaker gaan dus, ik ben zeker van plan om minimaal 1 x in de maand naar haar toe te gaan.
Na de massage kreeg ik nog een lekker kopje thee, al met al dus zeer tevreden!

Ga zo door Chittra! :-)
Peter :
Zaterdag, 15 Februari 2014, 19:30
De ontvangst bij Baan Niyom is allervriendelijkst. Je komt er bijv. voor een uitstekende combinatie van thaise & oliemassage. Echt een topper! Na de massage voel je je als herboren. Het is heel ontspannend en rustgevend. En Baan Niyom betekent vakkunst, in een echt schone omgeving.
Jammer dat met Valentijnsdag de duo-massage niet in het promotiepakket zat.
Want voor deze buitengewone ervaring kun je zeker ook je partner meenemen om samen te genieten van een echt geweldige massage. Er is maar een woord voor: "Heerlijk!" Met de hartelijke groeten. Peter
Richard :
Donderdag, 13 Februari 2014, 09:32
Ik ben al meerdere keren geweest omdat de massages fantastisch en professioneel worden uitgevoerd. Ik slaap direct als een zonnetje waar ik normaal ontzettende rugpijn heb.

SUPER & BEDANKT!
Edith :
Dinsdag, 4 Februari 2014, 18:15
Bedankt voor de heerlijke massage!
Ik had een vreselijke hoofdpijn maar liep herboren naar buiten.
Anouk :
Maandag, 2 December 2013, 09:11
Fijne ambiance, kundige behandelingen.

Mijn rug zat helemaal vast: na 1 behandeling thaise massage voelde ik me herboren.
Aanrader!
Anders :
Donderdag, 21 November 2013, 15:49
Vanmiddag voor het eerst een Thaise massage genoten. Wat stijf en in elkaar gedoken na een computer-ochtend kwam ik binnen. Aardige ontvangst! Ik ken verschillende 0massages en moest wennen aan de stevige druk van deze vorm van masseren, maar het resultaat is erg goed. Ik heb de indruk dat ik veel fitter vertrok bij Baan Niyom dan ik binnenkwam. Ik kom zeker terug, hartelijke groet, Anders
Danielle :
Woensdag, 6 November 2013, 12:43
Vanmorgen een geweldige thaise (olie) massage gekregen van Tha. Ik voel me tien jaar jonger!! Ik ga zker een vervolgafspraak maken!
Shirley :
Zondag, 20 Oktober 2013, 11:17
Gisteren samen met mijn moeder een heerlijke massage gehad. Het personeel is zeer aardig en vakkundig. Ze nemen ruim de tijd en het ontvangst is hartelijk.
Baan Niyom is zeker een aanrader!
Wij gaan volgende week weer!
Tot ziens
Henk :
Vrijdag, 18 Oktober 2013, 15:40
Gisteravond een prima combinatiemassage gehad Thaise/oliemassage van Sudarat.
Baan Niyom is een bescheiden massagesalon die groots is in haar werk.
Aandacht en passie voor massage gaan daarbij hand in hand.
Mijn complimenten en zeker tot een volgende keer!
Henk
John :
Zaterdag, 12 Oktober 2013, 15:31
Ik ben al heel veel massages gewend de afgelopen 10 jaar maar de dame in kwestie Chittra Niyom is echt heel goed echt een aanrader, heel erg bedankt regards,
John
Lindsay :
Vrijdag, 11 Oktober 2013, 16:34
Lovely place! Hope more people can find you to enjoy your services :)
Frans :
Donderdag, 3 Oktober 2013, 11:14
Gisteren voor het eerst van mijn leven een massage ondergaan, en het beviel mij prima.
Moet zeggen dat ik wel een drempel over moest, maar dit was niet de laatste keer.
Zo'n beetje alle stijve spieren waren na ruim een uur weer heerlijk soepel, en na afloop even bijkomen met een lekker kopje thee.

Tot de volgende keer.
Rolf :
Donderdag, 26 September 2013, 16:46
Ik kom van ver, uit de USA en ik ben hier op vakantie bij mijn kinderen . Op aanraden van hun heb ik me laten masseren bij Baan Niyom, een aller hartelijk ontvangst en daarbij begon het nog maar....... vol geduld vanwege mijn traagheid ( ik ben 82 jaar ) kreeg ik een heerlijke voeten en schouder massage. Zowel moeder Ta als dochter Sudarat verstaan hun vak en doen het vol passie en overgave. Hartelijk dank voor deze verwennerij, daarna liep ik weer als een vlotte zestig jarige.
Inmiddels ben ik weer thuis in the States, maar kom bij een volgend bezoek zeker weer bij jullie langs..... wat zal ik jullie missen !
Tot een ander keer heeeeel hartelijk dank
Opa
Ben :
Woensdag, 21 Augustus 2013, 20:01
Een tijd niet geweest, dus het was weer hoognodig om te gaan. Nog altijd een zeer goede Thaise en olie massage. Sommige plekken waren pijnlijk maar na de behandeling is alles weer okay !! Dankjewel Ta !
Eva :
Vrijdag, 9 Augustus 2013, 22:03
Zojuist een Thaise en olie massage van 90 minuten gekregen van een geweldige masseuse! Een aanwinst voor Delft. Ik kom binnenkort weer terug. Ik heb eerder Thaise massages gehad en tot nu toe is dit echt de beste!
Mathieu :
Woensdag, 31 Juli 2013, 10:13
Door stomme kantoorwerk heb ik vaak last van mijn schouders/nek. En ben bij verschillende massagespecialisten op de spieren weer los te laten werken. Nu is mijn zoektocht naar een vaste masseur/-se afgelopen, want van de week ben ik bij Baan Niyom voor het eerst geweest.

Vriendlijk ontvangst, goed advies op basis van mijn specifieke wensen, comfortabele omgeving, maar voornamelijk vakkennis vind je hier. Ik liet me een uur flink behandelen.. de dag daarop waren mijn rugspieren losser dan ooit (wel met voorspelbare spierpijn).

Vanaf heden mijn vaste massage-provider! Een aanrader voor iedereen die een echte, effectieve massage zoekt...
Marlene :
Vrijdag, 12 Juli 2013, 13:00
Ik kom uit Groningen om me weer helemaal los te laten masseren. Eerst waren we met 2 personen, de laatste keer 4. Iedereen komt terug.
Geweldig hoe moeder en dochter de tijd voor je nemen.
De eerst volgende massage is alweer ingepland.
Maryde :
Donderdag, 11 Juli 2013, 16:49
Inmiddels drie keer geweest, de oliemassage heeft mijn voorkeur, maar met de combi is ook niet mis. Als je binnenkomt, valt de rust op zodat je meteen in de juiste ontspannen stemming komt. De dames weten wat masseren is, heerlijk. Ze verdienen meer klanten dus : "zeg het voort".
Jaap :
Maandag, 24 Juni 2013, 14:06
17 juni voor de tweede keer geweest voor de combi Thaise en Olie massage. De Thaise massage zoal die hoort te zijn. Kun je niet tegen stevige Thaise massage dan adviseer ik alleen de olie massage. je voelt je weer als herboren. Een echte aanrader voor iedereen die alles eens lekker los wil laten gooien. Keurige vakbekwame mensen. je voelt je weer als herboren.
Erica :
Zondag, 23 Juni 2013, 15:54
21 juni voor het eerst geweest. Stevige combi massage olie en Thais. Ik had aangegeven last te hebben van nek en schouders, dus masseuse Bia heeft haar best gedaan. Het leverde nog 2 dagen spierpijn op, maar los was ik!
Vriendelijke mensen, keurig flesje Spa na afloop en ook al was Bia uitgelopen, de afgesproken prijs werd in rekening gebracht.
Ik kom zeker terug en kan het iedereen aanraden. Je moet wel een beetje stevige massage kunnen hebben, want het Thaise deel is vrij fors.
Leo en Marian :
Donderdag, 23 Mei 2013, 14:31
Kort geleden voor het eerst geweest. Duo-massage is bijzonder goed bevallen. We vonden het zelfs beter dan de vele keren dat we ons in Thailand hebben laten masseren. Zeker voor herhaling vatbaar en is zeer aan te bevelen!
arco :
Dinsdag, 14 Mei 2013, 15:31
Was zeer lekker. gauw nog eens!
M :
Vrijdag, 26 April 2013, 12:05
Samen met vriendin gezellig een duo massage gedaan. Heel erg goed, we zullen snel weer terugkomen. Met vriendelijke groet en bedankt!
Peter :
Dinsdag, 19 Maart 2013, 17:12
Een periode van slecht weer is volledig te compenseren door de fantastische combinatie van thaise & oliemassage van Baan Niyom. Echt een aanrader! De ontvangst is allervriendelijkst. Je voelt je na de massage als herboren en het is bij Baan Niyom vakkundig ontspannen in een echt schone omgeving.
Een buitengewone ervaring en precies zoals een echte massage moet zijn. Geweldig! Met de vriendelijke groeten en bedankt. Peter
Arie Bukman :
Dinsdag, 12 Februari 2013, 18:20
Daar ik een vaste masseuse heb maar die helaas 3 mnd naar Thailand was ben ik bij Baan Niyom beland waar ik geen spijt van heb gekregen want wat zijn jullie goed en weten heel goed waar je mee bezig bent mijn favoriete masseuse is Sudarat zij spreekt al bijna goed nederlands ik weet nu al als mijn vaste masseuse is verhinderd of met vakantie gaat kom ik zeker terug voor een Traditionele Thaise massage en nog bedankt voor de prettige ontvangst

vr.gr Arie
Hedy :
Maandag, 4 Februari 2013, 09:37
Inmiddels mag ik mij tot een van de vaste klanten rekenen. Het liefst zou ik elke week gaan, maar ja.........money money money. Bij Baan Niyom is het een fijn binnenkomen, warm, fijne muziek, vriendelijke mensen en de behandeling is geweldig.
Zij spreken soms (nog) moeizaam nederlands en geen engels,maar laat je hier zeker niet door weerhouden want je loopt anders een heerlijke massage mis. Je gaat als herboren naar huis. .Mijn favoriet is de combi van Thai en oliemassage. Want alleen de Thai vindt ik toch wel pittig hoor.
C :
Zaterdag, 29 December 2012, 18:44
Voor het eerst naar de Thaise masseur geweest, samen met een vriendin.
En nee, geen happy end! Jammer dat sommigen die associatie hebben. Daar doe je deze mensen te kort mee.
Het was 'gewoon' een uur lang professionele Thaise en oliemassage.
Het was een bijzondere ervaring. We werden vriendelijk en rustig ontvangen, de masseuses waren heel vriendelijk en wisten waar ze mee bezig waren. De ruimte is prettig en schoon. Heerlijk voor lijf en geest. Een soort mini vakantie, zeker voor herhaling vatbaar!
Ren :
Zondag, 23 December 2012, 19:11
Zojuist een duo massage (Thai Traditional) achter de rug met mijn verloofde. Een zeer goede massage die ons terug deed denken aan onze tijden in Thailand. Dit was absoluut de beste Thaise massage die we tot nu toe hebben gehad in Nederland. Er zijn veel namaak Thaise massagesalons, maar het was duidelijk dat de masseuses hier een goede opleiding hebben genoten.

Naast de goede massage is de ontvangst zeer gastvrij en is de salon bovendien erg schoon, iets wat wij erg belangrijk vinden. Wij komen zeker terug. Een absolute aanrader!

Ben :
Zaterdag, 15 December 2012, 11:13
Een zeer goede Thaise & olie massage in een rustgevende omgeving. Ben twee keer geweest en zal zeker niet de laatste zijn, voor een andere behandeling. Ik zal dit doorgeven aan bekenden en familie.
Bedankt Ta !
Nina :
Maandag, 19 November 2012, 19:02
Geweldig, de Thaise massage. Je voelt dat ze weet wat ze doet. Alles is weer los. Ik ga vaker!
SJAAK :
Zondag, 11 November 2012, 22:17
11-11-2012
Vandaag voor de derde keer sinds ik Ta ontmoet heb, weer ontzettend goed behandeld,met een traditionele thaise massage.Ta weet als ander je pijnlijke plekken te vinden en neemt er echt de tijd voor om dat vakkundig te behandelen.
Het zijn erg vriendelijke mensen en het ziet er gezellig en netjes uit!!!!!!!
Voor wie dit leest kan ik zeker aanraden om eens langs te gaan en het zelf ook te ervaren.
Ta en fam ,ik wens jullie veel succes met jullie nieuwe zaak.
vr.gr.sjaak
Caroline :
Zaterdag, 27 Oktober 2012, 17:41
25-10-2012 Heerlijke voetenmassage gehad! Ben Chinese voetenmassage gewend, dit is completer met veel extra aandacht voor drukpunten.
Heerlijke combinatie van warme handen met krachtige druk. Heb ervan genoten & ga jullie zeker via Facebook aanraden bij vrienden. Woon om de hoek dus jullie zien mij zeker terug. Geweldig, bedankt!

Caroline
Harold :
Zaterdag, 27 Oktober 2012, 13:54
21-10-2012 Eerste reaktie: heerlijke traditionele massage, echt zoals die zijn moet. Voel me als herboren!
Twee opmerkingen:
* lamp aan plafon is beetje fel
* ik had een beetje koude voeten
Maya :
Donderdag, 25 Oktober 2012, 21:32
[21-10-2012] Mijn vader en ik zijn de 2e-dag vd opening langs geweest. Mevrouw Ta en haar collega's hebben ons zeer vriendelijk en hartelijk ontvangen. De thaisedrukpunt massage is ons prima bevallen. We hebben al vele massages in het buitenland gehad, maar mevr. Ta steekt er met kop en schouders bovenuit. We zullen onze familie & vrienden de massage van Baan Niyom van harte aanbevelen en wensen Baan Niyom veel succes voor in de toekomst.
Fred en Jacquelin(...) :
Dinsdag, 23 Oktober 2012, 19:35
Op de tweede dag na opening een afspraak voor twee personen, een aangename ontvangst met koffie of thee en daarna een heerlijke Thaise massage ondergaan.
dit is echt een aanrader voor lichaam en geest, of wel een weldaad.
Het is een kleine Thaise vakantie in Delft.